Novetats

Campus Tardor/Hivern

    

La navegació no s’acaba amb l’estiu, el nostre clima ens permet practicar-la durant tot l’any. Molts dels factors positius que hi ha per navegar tot l’any. La constància porta a la consolidació d’una afició i, fins i tot, a una professió de futur. Navegarem amb els catamarans, els optimist i altres tipus d’embarcacions. Volem transmetre la passió pel mar i la navegació, dels principis i valors que proporciona el fet de practicar un esport en un medi natural tan proper a la gran ciutat, ensenyar els avantatges emocionals pròpies i poder gaudir de grups de companys que gaudeixin de les mateixes aficions.

A la Base Nàutica de Barcelona oferim un campus per la tardor i l’hivern ple d’activitats esportives per poder navegar.

Sabem que les condicions de navegació al hivern poden ser dures i també sabem que això enforteix i ensenya a ser tenaç i prudent alhora; però sobretot ensenya a ser un gran navegant. Estarem alerta d’aquells nens que s’animin a aventurar-se al món de les regates. Impulsarem als més petits amb els Optimist.

 

Duració:

Diumenges de 9:00 h a 14:00 h.
Campus de Tardor, del 10 d’octubre al 13 de desembre del 2015.

*Dates a confirmar:
·El campus d’hivern, del 10 de gener al 13 de març del 2016.
·El campus de primavera del 3 d’abril al 5 de juny.

Edats: dels 8 anys fins els 16 anys.

Activitats:

  • Catamarà, Optimist i Windsurf, en condicions de vent favorables.
  • Caiac, Paddle surf, en cas d’absència de vent.
  • Surf i Bodyboard, si hi ha onades.
  • Taller, aula de mar i visualització de cinema o documentals en cas de condicions del tot desfavorables.
    El funcionament de l’activitat serà en format de forfet, podent contractar 1, 3, 5, 10 o més dies, per anar gastant conforme els infants i joves facin l’activitat.

 

No és necessari assistir a totes les sessions contractades de forma consecutiva, però cal avisar de l’assistència del nen/nena enviant un e-mail a (i només a) campus@basenautica.org el dijous previ al diumenge de l’activitat, sinó no es podrà garantir la seva participació.

Les inscripcions comencen el pròxim dissabte, dia 12 de setembre del 2015 a les 09.00 h del matí i fins a les 19:00 h del vespre.
Coincidint amb la jornada de cloenda del Campus Olímpia d’estiu. La resta dels dies, l’horari d’inscripció serà de 10.00 h a 19.00 h. El pagament cal fer-lo en el moment de la inscripció, íntegrament i en efectiu.

En cas de tenir prou aforament els diumenges i interessats per dissabtes ampliaríem l’activitat a tot el cap de setmana.
Us esperem a tots i totes el proper dissabte 12 de setembre!

 Preus:

Curs Modalitat  Preus 
1 dia Individual 25 €
3 dies Individual 70 €
5 dies Individual 115 €
10 dies Individual 215 €

 

Base Nàutica de la Mar Bella © 2014