Novetats

Informació important

Es faran dues reunions prèvies dirigides a totes les activitats del campus per concretar tota la informació necessària. Es puntualitzaran tots els aspectes relatius a l’activitat i, pels nens i nenes amb servei de menjador, es facilitarà el detall dels menús.

  • Reunió Campus: divendres 22 de juny a les 16:00h o bé dissabte 23 de juny a les 10:30h
  • Lloc: Base Nàutica Municipal de Barcelona, Avda. Litoral S/N, 08005, Barcelona.

 

Punt de trobada i recollida dels nens

El punt de trobada i recollida dels nens és a les nostres instal·lacions. A les 14:00h per al nens que no es queden al menjador i a les 15:00h, pels que es queden a menjador.

No disposem de servei de custòdia. La instal·lació no es responsabilitza de la custòdia dels nens i les nenes que arribin abans de les 8:50h i desprès de les 14:00h (de les 15:00h amb servei de menjador).

 

Autorització de sortida dels nens

Els alumnes que tinguin el vistiplau per anar-se’n sols, hauran de portar una autorització signada el primer dia de l’activitat, segons model que facilitarà la pròpia instal·lació a les persones que ho sol·licitin.

 

Absència i retards

Per una millor organització, es prega comunicar els possibles retards o absències el dia anterior de l’inici de la activitat al 93 221 04 32.

 

Informació de vestuari per als nens i nenes del Campus

S’aconsella que els nens/es duguin:

  • Una muda, 2 banyadors i una tovallola gran (les samarretes per realitzar l’activitat de Campus la facilita la pròpia entitat)
  • 2 parells de sabatilles esportives. Preferent unes tipus esportiu + unes de platja (plàstic) amb forta subjecció de taló
  • 1 gorra de visera
  • És preferible que la roba estigui marcada, per tal d’evitar possibles problemes (pèrdues, confusions, etc)
  • MOLT IMPORTANT! Crema de protecció solar (factor de protección recomenat de 50 i mínim de 15 i resistent a l’aigua)
  • No abusar de productes làctics abans de l’activitat, recomanem prescindir d’ells abans de realizar activitats a l’aigua.
Base Nàutica de la Mar Bella © 2014